29 KR I FRAKT

Gratis över 400 kr

Inga dolda kostnader

MaM Coat Upgrade

MaM är en mycket bra bärjacka som man även kan använda under graviditeten eller som en "vanlig jacka". Med bärjacka menas att man bär med bärsjal eller bärsele och har jackan utanpå, man bär alltså inte med själva jackan.


Det finns en löstagbar panel som sätts på där bak eller fram. När man bär barnet fram använder man panelen fram och när man bär bak används den bak. Under graviditeten används panelen fram och går att knäppa åt upptill så att den är lite mindre ovanför den stora magen. Som vanlig jacka används den helt utan panel. Den är lite smalare i passformen och har istället lite bredare panel. Det gör att den sitter snyggt även när man använder den utan panelen.

Avtagbar huva ingår till både barn och bärare. Integrerad fuskpolo medföljer som passar barn med huvudmått upp till ca 45 cm. Den sitter fast med knappar i kragen och gör så att det inte blir bart i halsen på den som bär. Den värmer även barnets hals och fungerar också som huvudstöd åt barnet. Man kan använda fuskpolon då man bär bak också och då knäpper man upp knapparna.

Material är i Microfiber/PUL med fleecefoder. Integrerad fuskpolo i fleece.

Jackan är fodrad med fleecefoder och har ett smuts- och vattenavstötande yttertyg i mikrofiber. I mitten finns ett vatten- och vindtätt membran som andas (PUL). Sömmarna är ej tejpade men jackan klarar lättare regn utan problem.

MaM Coat är stora i storleken och de flesta brukar ha 1-2 storlekar mindre än i vanliga fall.


Instruktionsfilm till MaM Coat - bära på mage

Instruktionsfilm till MaM Coat - bära på rygg

 

 


checkout Till Kassan
Moms visas:
  
Produkter
Övrigt