• Frakt 29 kr. Gratis frakt inom Sverige vid köp över 400 kr!
  • Snabb leverans!
  • 14 dagars returrätt.
  • Kontakt: info@knyt-an.se
  • +46739340279
  • Personlig service


Artikelnummer:
Lenny Lamb Standard, Lemonade

Lenny Lamb Bärsele Standard, Lemonade

Lenny Lamb Standard (Baby) Carrier är en snygg, ergonomisk bärsele som kan användas från ca 4 månaders ålder upp till ca 20 kg. Åldern för när man kan börja bära kan variera beroende på storlek och kroppsbyggnad, det viktiga är att barnet kan sitta i sk M-position. Rumpan ska vara lägre än knäna och knäna ska kunna vara böjda och barnet ska kunna röra på underbenen. De ska också kunna sjunka ned ordentligt i selen. Du kan bära barnet inåt på mage eller på rygg.

Bärselen är tillverkad av 100% ÖKOtex-certifierad bomull. Den har ett vadderat midjebälte och vadderade axelremmar, vilket gör att du kan bära ditt barn bekvämt även längre stunder. Axelbanden är möjliga att korsa. Sittdelen är utformad för att ge ordentligt stöd till det lilla barnets ryggrad, vilken tillåts utvecklas naturligt i sin egna takt.

Lenny Lambs selar är gjorda av samma tyg som deras vävda sjalar och har därför mycket "sjalkänsla" och är väldigt mysiga. 

Det finns huvudstöd som kan användas för det sovande barnet. 

Lenny Lamb tvättas för hand.

Instruktioner medföljer, här finns även länk till instruktioner i pdf: https://erp.lennylamb.com/files/ErgonomicCarrier-Noside%C5%82koErgonomiczne2.pdf

Mått

Bredd sittdel: 35 cm

Höjd sittdel: 40 cm

Tyg: 260 gsm och jacquardvävd

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Moms visas:
Produkter
Övrigt