MaM Deluxe FLeX Babywearing Cover Black

699 kr
stockstatus Available
Not available
stockstatus .
  Add to cart »
stockstatus Not available
Notify me when the product is available
Product Description:

Nya MaM Deluxe FLeX Babywearingcover som är smidig att fästa och som går att ha även nedrullad.

 

Mycket härligt vändbart bärskydd med huva. Kan användas på ryggen eller magen då man bär med sjal eller sele. Prisvärt alternativ till en bärjacka. När barnet har egna ytterkläder och går själv och leker ute, men vill bäras ibland, då kan det vara bra med lite extra värme när barnet kommer upp och sitter still och kanske somnar. Skyddet är ca 90 cm långt och eftersom barnet sitter med böjda knän så räcker det till ett barn som är en bra bit över en meter lång. Bärskydd de luxe är vändbart. Huva till barnet tillkommer.

Material: Fodret är i dubbel polyesterfleece med ett lager PUL som är vattentätt* och samtidigt andas. Yttertyget är mikrofiber.  *Membranet (PUL) mellan fleece-lagren är alltså vattentätt, men sömmarna på skyddet är inte tejpade, utan sydda.

man bär med sjal eller sele. Prisvärt alternativ till en bärjacka. När barnet har egna ytterkläder och går själv och leker ute, men vill bäras ibland, då kan det vara bra med lite extra värme när barnet kommer upp och sitter still och kanske somnar. Skyddet är ca 90 cm långt och eftersom barnet sitter med böjda knän så räcker det till ett barn som är en bra bit över en meter lång. Bärskydd de luxe är vändbart. Huva till barnet tillkommer.

Material: Fodret är i dubbel polyesterfleece med ett lager PUL som är vattentätt* och samtidigt andas. Yttertyget är mikrofiber.  *Membranet (PUL) mellan fleece-lagren är alltså vattentätt, men sömmarna på skyddet är inte tejpade, utan sydda.Show VAT:
  
Categories
Customer's Area