Knyta an, bära barn, sjalbarn, bärsele, bärjsjal, bära barn

 

Öppettider:

Kom gärna minst en halvtimme innan stängning om du vill prova ut en sjal eller sele då det brukar ta ett tag, speciellt med mindre bebisar. 

 

 

Vecka 18:

Öppet måndag den 2/5 kl. 11.00-16.00

Öppet tisdag den 3/5  kl. 12.00-17.00 

Öppet onsdag den 4/5 kl. 11.00-16.00

Stängt torsdag den 5/5 - söndag den 8/5

 

Vecka 19:

Öppet måndag den 9/5 kl. 11.00-16.00

Öppet tisdag den 10/5  kl. 12.00-17.00 

Öppet onsdag den 11/5 kl. 11.00-16.00

Öppet torsdag den 12/5 kl. 10.00-17.00 

Öppet fredag den 13/5 kl. 11.00-16.00

Öppet lördag den 14/5 kl. 10.00-14.00 

 

Välkommen till Knyt an i Aspudden, Stockholm!

På  Hägerstensvägen 114  i Aspudden söder om Stockholm) har vi butik!

Knyt an har ett stort utbud av framför allt bärsjalar och ergonomiska bärselar med tillbehör som bärskydd och bärjackor. Vi har även ullkläder, tygblöjor, amningsbehåar med mera. I vårt sortiment finns också hårvårdsprodukter från Jessicurl. De allra flesta varor som finns i webshopen finns att köpa i butiken, men ring gärna innan för att höra att det säkert finns inne.

Knyt an är ett av få ställen i hela Stockholm med ett större sortiment av bärsjalar och ergonomiska bärselar. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och utförliga instruktioner om hur du använder den. Vid prov av bärsjal går vi igenom grundläggande knyt för hur du bär ditt barn på magen. För mer avancerade knyt på mage, höft och rygg eller för att få mer fokuserad vägledning kan du boka individuell bärcoachning på Knyt an med Ulrika Casselbrant som är utbildad bärcoach.

Ibland kan Det vara så att det är många i butiken samtidigt och då gör vi så gott vi kan för att hjälpa alla. 

Kom gärna minst en halvtimme innan stängning. Att prova ut en bärsele eller bärsjal kan ta lite tid och det är viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Vi ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen!


Adress: Hägerstensvägen 114, Aspudden/Stockholm

Telefon: 073-9340279

E-post: info@knyt-an.se

Besök: Vi skriver fortlöpande nedan vilka tider vi har öppet.

Betalning: Med kort (MasterCard, Visa, American Express och Diners Club) eller kontant.

 

"Hämtas hos Knyt an":

Du kan också beställa en vara i webshopen och hämta den i butiken. När du fyller i "Hämtas hos Knyt an" så stryks fraktkostnaden. Du kan välja att betala med kort direkt i webshopen, välja faktura eller även betala med kort direkt i butik (du kan då välja förskottsbetalning i webshopen).

 

Vägbeskrivning

Tunnelbana: Aspudden (Linje 13 Norsborg-Ropsten). Gå till vänster över torget när du kommer ut från tunnelbanan. Hägerstenvägen är den större bilvägen som går genom Aspudden. Gå till vänster ett par hundra meter till nr 114.

Bil från stan: Åk över Liljeholmsbron. Kör förbi Liljeholmen och ta sedan avfart till Aspudden/Midsommarkransen. Fortsätt rakt fram några hundra meter så kommer du in på Hägerstensvägen, Nr 114 ligger på höger sida.

Bil Essingeleden norrifrån: Ta avfart mot Aspudden/Liljeholmen. Fortsätt rakt fram så kommer du in på Hägerstensvägen. Nr 114 ligger på höger sida.

Bil söderifrån: Följ skyltar mot Södermalm/Liljeholmen/Västberga. Håll höger mot Västberga. I rondellen, ta vänster (3:e avfarten) in på Mikrofonvägen. Kör 0,1 km. Ta höger in på Tellusborgsvägen och kör ca 1 km. Sväng vänster på Kilabergsvägen och kör 0,1 km. Sväng vänster in på Hägerstensvägen. Nr 114 ligger på höger sida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Show VAT:
  
Categories
Customer's Area