Soulslings Toddler, Cherry

1199 kr
stockstatus Available
Not available
stockstatus .
  Add to cart »
stockstatus Not available
Notify me when the product is available
Product Description:

Soulslings Toddler är en snygg ergonomisk bärsele som kan användas från ca stl 86 och upp till 22 kg. Soulslings rekommenderar den från 7 kg. Det viktiga är att barnet kan sitta i sk M-position. Rumpan ska vara lägre än knäna och knäna ska kunna vara böjda och barnet ska kunna röra på underbenen. De ska också kunna sjunka ned ordentligt i selen.

Sittdelen är utformad för att ge ordentligt stöd till det lilla barnets ryggrad, vilken tillåts utvecklas naturligt i sin egna takt.

Det finns huvudstöd som kan användas för det sovande barnet. Huvudstödet är avtagbart och kan då det inte används förvaras i en liten ficka som finns på midjebältet. Fickan rymmer även nycklar etc.

Sittbredd: 48 cm

Sitthöjd: 47 cm

Material: 100 % linne

Tvätt: För enstaka fläckar kan den rengöras en fuktig, mjuk trasa.

Om det behövs kan du tvätta det för hand eller i maskin med ett milt tvättmedel utan optiska ljusmedel. Använd en mild tvättcykel och torka i skugga för att förhindra blekning. Rekommenderas att du tvätta separat de första tvättarna för att undvika att den färgar av sig. Använd inte mjukmedel.

Vid tvätt i masin kan du använda en tvättpåse. 

Strykning gör tyget mjukare och gör även så att tyget bevarar sina egenskaper.

Tillverkning: Linnetyget tillverkas i en av Indiens största fabriker av det finaste irländska linet. Fabriken är känd för sin höga etiska standard.Show VAT:
  
Categories
Customer's Area