Välkommen att handla direkt i Gröndal/Stockholm!

Tisdag den 23/3 kl 15.30-18.30! (Vår sista öppetdag i Gröndal)

 

(From april kommer vi att finnnas i Sätra/Stockholm)

 

 

1

 

På  Gröndalsvägen 14  i Gröndal (Liljeholmen/Stockholm) har vi en lokal för direktförsäljning av våra produkter.

 

OBS! Det ligger i en vanlig lägenhet och syns inte utanför att det är butik. Gå in genom porten och sedan genom en öppen dörr och sedan direkt till höger genom en till dörr.

 

Knyt an har ett stort utbud av framför allt bärsjalar och ergonomiska bärselar med till behör som bärskydd och bärjackor. Vi har även en del barnkläder, ullunderställ och skinnskor från Tinyzone mm. Nytt för 2009 är populära Fuzzi Bunz med tygblöjor och tygbindor samt menskopp från Femmecup. Alla varor som finns på hemsidan finns att köpa, om det inte står att den är slut. Priserna är desamma som i webshopen.

 

Knyt an är ett av få ställen i hela Stockholm med ett större sortiment av bärsjalar och ergonomiska bärselar. Du får också hjälp med utförliga instruktioner och hjälp att hitta rätt produkt. Är du osäker finns möjlighet att låna hem en sjal eller sele under några dagar för att se hur den känns.

 

Vi har microvågsugn, toalett och skötbord samt ett litet rum där det finns möjlighet att sitta i lugn och ro. Vi har även leksaker för medföljande barn.

 

 

 

Adress: Gröndalsvägen 14, Stockholm NB, till höger efter den öppna dörren in genom en annan dörr. (Ibland är den stängd och då kan du ringa på dörrklockan). Det går smidigt och bra att ta med sig barnvagn in.

T-elefon: 073-9340279 eller 076-1223661

E-post: info@knyt-an.se

 

Besök: Öppettiderna är oregelbundna och vi skriver fortlöpande vilka tider det är öppet. Obs! Vi reserverar oss för att det kan bli ändringar, titta därför gärna på här igen samma dag.

 

 

Vecka 11: Öppet måndag den 15/3 kl. 15.30-18.30

Vecka 12: Öppet tisdag den 23/3 kl. 15.30-18.30

 

Beställning i webshopen och "Hämta i butik": Om du beställer en vara i webshopen och vill komma och hämta den så kryssar du i "Hämtas i butik" och då stryks fraktkostanden. Du måste inte göra en förbeställning i webshopen för att komma och hämta en vara.

 

 

 

                               

 

                                                                           

I butiken finns provdockor som väger som en nyfödd bebis, speciellt

tillverkade för att passa vid utprovning av bärsjal och bärsele. Det

 är bra om man prova men inte fått barn ännu, om man inte

möjlighet att ta med barnet eller om barnet inte vill vara med och prova just då.

 

 

Vägbeskrivning:

  

Med bil från stan: Kör över Liljeholmsbron och sedan in på Liljeholmsinfarten och sedan Liljeholmsvägen 100 m och vidare in på Lövholmsvägen ca 500 m.  När Lövholmsvägen svänger upp till vänster så fortsätt rakt fram, då är ni på Gröndalsvägen och strax till höger Gröndalsvägen till nr 14. (Det kan vara svårt med parkering).

 

Essingeleden norrifrån: Följ skylt mot Gröndal, kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot avfart 157 trafikplats Gröndal, fortsätt 600 m, kör in vänster på Gröndalsvägen, fortsätt till Gröndalsvägen 14.

 

Söderifrån: Södertäljevägen, följ skylt mot Södermalm/Liljeholmen, fortsätt och sedan mot Liljeholmen Årstadal, fortsätt Södertäljevägen och följ skylt mot Gröndal, Aspudden och Liljeholmen, kör vänster och sedan höger igen mot Gröndal, sedan Liljeholmsvägen, fortsätt vänster på Lövholmsvägen och kör arkt fram. När Lövholmsvägen svänger upp till vänster så fortsätt rakt fram, då är ni på Gröndalsvägen och strax till höger Gröndalsvägen till nr 14.

 

Kommunalt: T-bana till Liljeholmen-uppgång mot tvärbanan, gå sedan vänster ned Liljeholmsvägen och vänster in på Lövholmsvägen och fortsätt rakt fram tills ni kommer till Gröndalsvägen 14.

Tvärba till Trekanen från Liljeholmen: gå i samma riktning som tvärbanan, följ Gröndalsvägen och snarta till höger ligger Gröndalsvägen 14.

Tvärbana till Gröndal från Alvik: gå i samma riktning som spårvagnenoch följ Gröndalsvägen som svänger till höger. Fortsätt en bit rakt fram till Gröndalsvägen 14.

 

Klicka för större karta

 

 

 

Moms visas:
  
Produkter
Övrigt