• Frakt 29 kr. Gratis frakt inom Sverige vid köp över 400 kr!
  • Snabb leverans!
  • 14 dagars returrätt.
  • Kontakt: info@knyt-an.se
  • +46739340279
  • Personlig service

 

Öppettider:

Stängt - ingen mer öppettid inplanerad för närvarande.

 

Ring 0739340279 efter 15 eller maila info@knyt-an.se för frågor.

 

 

Adress: Hägerstensvägen 114, Aspudden/Stockholm

Telefon: 073-9340279

E-post: [email protected]

Betalning: Med kort eller Swish.

 

2019: I februari meddelade vi att fysiska butiken tyvärr kommer att stänga och att webbutiken kommer att finnas kvar.  Lokalen finns fortfarande kvar men i nuläget inga fler öppettider inplanerade.

Butiken ligger på  Hägerstensvägen 114  i Aspudden söder om Stockholm.

Vi har ett stort utbud av framför allt bärsjalar och ergonomiska bärselar med tillbehör som bärskydd och bärjackor. Vi har även ullkläder, tygblöjor och amningsbehåar med mera. De allra flesta varor som finns i webshopen finns även att köpa i butiken, men ring gärna innan för att höra att det säkert finns inne.

Kom gärna minst en timme innan stängning om du vill hinna prova ut ordentligt. Att prova ut en bärsele eller bärsjal kan ta lite tid och det är viktigt för oss att du känner dig nöjd. Ibland kan det vara mycket folk samtidigt, men vi gör vårt bästa för att alla ska få hjälp.

Knyt an är ett av få ställen i hela Stockholm med ett större sortiment av bärsjalar och ergonomiska bärselar. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och utförliga instruktioner om hur du använder den. Vid prov av bärsjal går vi igenom grundläggande knyt för hur du bär ditt barn på magen. För mer avancerade knyt på mage, höft och rygg eller för att få mer fokuserad vägledning, rekomenderar vi att du kontaktar en bärcoach. Om du behöver mer hjälp med en vara du köpt här så är du välkommen tillbaka och vi hjälper dig i mån av tid.

Vi ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen!

 

Obs! Det finns plats att sitta ned och ta det lugnt och om du vill amma/flaska ditt barn. Det finns även toalett att låna och ett litet skötbord. 

 

"Hämtas hos Knyt an":

Du kan också beställa en vara i webshopen och hämta den i butiken. När du fyller i "Hämtas hos Knyt an" så stryks fraktkostnaden. Du kan välja att betala med kort direkt i webshopen, välja faktura eller även betala med kort direkt i butik (du kan då välja förskottsbetalning i webshopen).

 

Personalpresentation:

Katarina Krieg är ägare och grundare av Knyt an (2004). Katarina bor i Sätra med sin man samt 4 barn i åldrarna 7-18 år. Alla barnen har burits i olika bärdon.

Katarina är utbildad bärabarn coach, hon jobbar i butiken nästan alla dagar samt sköter allt administrativt arbete. Numer jobbar Katarina endast med Knyt an men är utbildad och har jobbat som sjukgymnast i många år innan. Katarina har med sin mångåriga erfarenhet lätt för att hjälpa kunderna att hitta ett bärdon som passar dom samt barnen perfekt!

Sofie Björkman. Bor i bredäng med sin fru och sina två barn 3,5 samt 7 år. Burit båda barnen mycket från nyfödd tills nu i framförallt vävd sjal. Favoritbärdonet är ringsjal. Jobbar på lördagar i butiken och annars är huvudsysslan arbete som sjuksköterska. Utbildad bärabarn coach och är väldigt duktig på vävd sjal och ringsjal.

 

 

 

Vägbeskrivning

Tunnelbana: Aspudden (Linje 13 Norsborg-Ropsten). Gå till vänster över torget när du kommer ut från tunnelbanan. Hägerstenvägen är den större bilvägen som går genom Aspudden. Gå till vänster ett par hundra meter till nr 114.

Bil från stan: Åk över Liljeholmsbron. Kör förbi Liljeholmen och ta sedan avfart till Aspudden/Midsommarkransen. Fortsätt rakt fram några hundra meter så kommer du in på Hägerstensvägen, Nr 114 ligger på höger sida.

Bil Essingeleden norrifrån: Ta avfart mot Aspudden/Liljeholmen. Fortsätt rakt fram så kommer du in på Hägerstensvägen. Nr 114 ligger på höger sida.

Bil söderifrån: Följ skyltar mot Södermalm/Liljeholmen/Västberga. Håll höger mot Västberga. I rondellen, ta vänster (3:e avfarten) in på Mikrofonvägen. Kör 0,1 km. Ta höger in på Tellusborgsvägen och kör ca 1 km. Sväng vänster på Kilabergsvägen och kör 0,1 km. Sväng vänster in på Hägerstensvägen. Nr 114 ligger på höger sida.

 

 

Moms visas:
  
Produkter
Övrigt